Det finns en hel del sidor på Facebook som relaterar till Thailand. Många seriösa, men också en del som man bara skulle vilja radera. Ibland undrar man hur gamla, vuxna de är egentligen. Många som röstar på SD. De flesta i dessa grupper är Greta-hatare. Klimat och miljöfrågor är bara bluff. Många hänvisar till Sweb-TV. För den som inte vet vad Sweb-TV är, så rekommenderar jag en sökning på Google. Den här gruppen som jag nu ska visa ett exempel ifrån, har väldigt högt i tak när det gäller typ av inlägg. Regler (?) för gruppen, kan ni läsa här under beskrivning.
 
Beskrivning

I denna gruppen kan allt delas eller diskuteras om Thailand och det som inte passar in i “ramarna” i andra grupper! Allt är tillåtet utom det som bryter om FB-regler om naket o dyl. Eller starta trådar om andra medlemmar där ni skriver vad ni tycker eller tror om denne. Samt hänga ut någon medlem med personuppgifter. Regler för denna gruppen är att det ni skriver tar ni själva ansvar för. Admins har rätt att ta bort inlägg och medlemmar som inte kan hålla en god ton mot andra grupp medlemmar (I den mån det behövs). Det som uppfattas som trollinlägg ryker omgående och ev den som postade inlägget! Anmälningar hit och dit är inget som kommer att uppskattas om det är pga att någon stör sej på vad andra gör här. Obs!Lämna utan drama om ni känner att denna gruppen inte är något för er! Scrolla hellre än kommentera det som stör er i ett inlägg om det inte tillför inlägget något relevant för trådskaparen eller dom som skriver i tråden! Ingen blockering av admin är tillåten! Vill ni gå med i gruppen får ni söka själv, samtliga tillagda kommer avvisas direkt. (slut på beskrivning)

Ska visa er ett inlägg. Det här är inte det värsta. Tror Greta har fått tagit emot den värsta skiten. För att inte tala om våra experter i Sverige gällande corona. Språket många gånger, är inte av denna världen. Man undrar hur deras kvinnosyn är. Många är tillsammans med thailändskor. Stackars dessa kvinnor, säger jag bara. 
Några grupper har jag hoppat av p.g.a. den unkna attityden. I några grupper är jag kvar, bara för att ta del av vad dessa stolpskott skriver och uppför sig. Några personer har jag blockat, ett par har blockat mig, då jag gett mig in i diskussion med dem. Något som inte är lönsamt, för de kommer aldrig fatta ändå. IQ guldfisk på de flesta. Inlägget ni ser nedanför, är en bild som ni kan klicka för större läsbarhet. Jag har inte censurerat, pixlat bilder, namn.