Så har vi snart bara slut kvar av denna arbetsvecka. Kommande vecka blir rena ketchupeffekten, allt på en gång. Skolorna startar, PIM drar igång med sina verkstäder, inbokade möten än hit och än dit, Granlo BK utökar träningarna från tre till fyra dagar i veckan. Säkert glömt något, men det må väl vara hänt. Annars varit lugnt vad gäller bostadsrättsföreningen. Är väl lugnet före stormen.
Så kom även det som många väntat på, en kunglig baby är på väg. Vi vanliga kan fundera, drömma vad vi ska göra med våra liv. Men en kunglig baby har redan sin väg utstakad. Undrar om det är så roligt. En sak är då säker, att när jag blir stor ska jag ut och resa, se mig om i världen.
Avslutar med några rader jag lånade från FB idag.
När jobbet känns tungt och tråkigt,stanna till vid ett apotek och köp en stjärttermometer av märket Johnson & Johnson. Läs bruksanvisningen. Där finner du meningen “Varje termometer har testats personligen i vår fabrik”. Blunda nu och upprepa med hög röst 5 ggr: JAG ÄR GLAD ÖVER ATT INTE JOBBA PÅ AVDELNINGEN FÖR KVALITETSKONTROLL PÅ JOHNSON & JOHNSON.
Le och kom ihåg att det alltid finns jobb som är värre än det du har…