Rubriken på dagens inlägg, nej då jag har inte blivit tokig. Men det skulle kunna vara lätt och bli det, om man arbetade på 7/11 här i Thailand. Faktiskt även som kund, om man dröjer sig kvar allt för länge. Ja, möjligt jag överdriver lite. Men att behöva stå och höra detta ljud, varenda gång en kund passerar ut eller in ett helt arbetspass, suck. Skulle kunna vara ett bra underlag till The Shining 2.0.

Thailand kommer nu börja öppna upp lite för en del butiker. Alkohol kommer åter att få säljas, vissa restauranger kommer få öppna, man kommer kunna få klippa håret men inte raka skägget hos frisörerna. Har en känsla av att allt är som vanligt snart igen, även om en del restriktioner kvarstår. Skulle dock upptäckta Coronafall öka markant, då slår man nog igen helt och hållet. Just nu säger man att det inte finns några ökningar. Det spekuleras mycket om ev. mörkertal. Och det är väl inte helt omöjligt. Bra om människor kan börja få lite inkomst igen. Många lever här för dagen på den inkomst man får. Och det är inga korta dagar en del arbetar.   

Nej, nu ska jag slå dövörat till och åka till 7/11 för att betala elräkningen. Hoppas jag klarar det utan att det snurrar till i huvudet, pling plong, pling plong, pling……..