Tog en cykeltur på dryga 13 km, mitt på blanka ljusa dan. Allt för att förhoppningsvis kunna svettas ur all skit, man har i och på kroppen.  Idag uttalade sig chefen för hälsoministeriet, att det är de skitiga vita farangerna som tagit viruset hit. Att thailändarna ska undvika oss. Han gjorde en dundergroda för några veckor sedan också. Då vill han att alla fucking faranger, som inte bar gratis mask som delades ut, skulle ut ur landet. Ursäkta, men han är inte klok den mannen.

Nåväl, nu känner  jag mig i alla fall renad. For  till vårt stora varuhus Home, för att köpa mig en kabel.  Sedan gott folk, stannade han till vid 7/11 för att  införskaffa sig några rullar Mentos. Fråga mig inte hur många jag har käkat vid det här laget.  Men det är många kan jag lugnt säga. Kanske inte är så klokt, men gott. 

Till sist tog jag en avstickare, till vår  lilla trälåda till tågstation. Ville se på ett ungefär när tåget anländer.  Men väder och vind har  gjort det lite svårt  för att avgöra ankomst. Tror dock jag har en app  som jag kan kika på . 

 

Till sist en stilla uppmaning.   När det den 1 maj  blir skarpt läge för plastskatten,  så köp, köp, köp så kanske vi slipper sådant här framöver i landet Thailand.  Även om plastskatten inte kommer hit , är det väl tillåtet att drömma. En sak är säker, det är inte vi svenskar som skräpar ner i världen, att det  berättigar till plastskatt.  Vi måste nog ligga sist på den listan.