Så här ser det ut just nu i Thailand, om man ska tro bifogad bild.   Dock finns det fel här, och som många påtalat till den Svenska Ambassaden. Något man tydligen struntar i och ändra på.  Det är där de skriver bl.a. följande:
“Detta gäller alla typer av visum, inklusive alla som har visumundantag (dvs. turister som får 30 dagars visum vid inresa och “Visa on Arrival”.
För det första kan man undra  hur man kan ha visumundantag samtidigt som man får 30 dagars visum vid inresa. Sedan finns det inget 30 dagars visum. Man får 30 dagars uppehälle, vilket inte är visum.  Är man en Svenska Ambassad, borde man ge rätt information.  Ja ja, kanske bagateller men ack så viktigt med rätt information i ett sådant här land. Framför allt  när de har så mycket olika visum och  krav. Det är en riktig djungel kan jag lova. Här borde man ha folk som är insatta i dessa saker.

Nu gäller det bara och se till att man inte har feber och munskydd på. Det är din entrébiljett in till Big C eller 7/11 på vissa håll.  Trevlig Påsk!