V, h, v, h, upp, v, h, ,h, ner, v, h, v, upp…..Så vill jag beskriva den här dagen. Vi lämnade på fm. Phayao, för att ta oss till en ort, som kort och gott heter Nan.
Vi genade över berg och djupa dalar. Då fattar ni min inledning av dagens text. Sakta uppför i branterna och snabbt nedför. Och så kurvor på det. Kände lite smak av illamående faktiskt.

Med hjälp av google maps, tog vi oss fram till där vi ska bo några nätter. Vet inte om man kan kalla det för hotell. Ett fantastiskt litet vackert hus med endast fyra rum. På andra sidan vägen, går det getter och betar. Jag skulle kunna befinna mig i en liten by, någonstans i Italien. Känns inte som Thailand.

På smala gator där knappt två bilar kan mötas, är det inte långt ner till stan. Butiker, matställen om vartannat. Googlar man, ska det finnas en hel del att se här. Vi ska vara här några dagar, så lite kommer man väl hinna med.

Vi har nyss kommit hem, efter att besökt en kvällsmarknad på stan. Kändes som den var en halv kilometer lång. Först möttes man av kläder och annat  krims krams. Sedan kom matdelen. Oj, oj, oj så mycket läckert det fanns att handla. Mitt emot matstånden, fanns en stor öppen plats, där man kunde sitta och äta det man köpt. Under tiden blev också underhållen av en trubadur.

Nu när det är lågsäsong kostar vårt rum 590 baht. Runt 180 kronor, inkl. frukost om jag förstått rätt. Till och med cyklar finns att låna. Men nu är det dags för lite sömn. Tror Ploen redan sover. Fan di (godnatt).