Och där tog sista tuben med Svennes slut. Nu blir det äggmackor på mornarna utan Svennes. Men bara fram till början av mars månad. Då kommer mina kompisar La Familia ner, och som vi åker över till en vecka. Då ska jag belasta min bästa vän, med en lång lista på saker han ska få ta med sig. Bland annat Svennes. Hur många tuber får man ner i en resväska? Ja, ja, det får bli hans problem.

Thailand i all ära, men det är också skönt att kunna få se på lite svensk television ibland också. Problemet, om det nu är ett problem, är att Thailand ligger 6 timmar före. Så vill man se 18-nyheterna live, ja då är klockan 24:00 här. Det funkar lite dåligt om ni frågar mig. Det ska vara något mycket speciellt om man sitter uppe så länge och tittar på TV. Jag har också fixat med en VPN-lösning, så jag kan se allt på SVT Play. Annars begränsas utbudet rätt mycket, på grund av rättigheter. Men med en VPN-lösning, så finns jag i Sverige fast inte. 

Nej, nu ska jag fixa listan med prylar, som kompisen ska få ta med sig. Då ska vi se, 1 kilo potatis, 20 tuber Svennes, sill, gräddstuvad pytt, Soldatens ärtsoppa 4 burkar, lite snus kan jag få unna mig också, Gott och Blandat 2 påsar a 1 kilo (Taxfree på Arlanda), sedan är det bara………….