Idag (7/10-19) är det 70 dagar kvar, innan jag åker till Thailand igen.  Den här gången, blir resan mer än max 30 dagar. Ska söka extension så man kan vara mer än bara 30 dagar, på varje inresa. Nu när jag snart är pensionär, (usch, gillar inte det ordet) kan jag ju vara lite längre tid här, än vad man har haft i semesterdagar. 

Ska försöka redovisa min tid här, med bild och text minst en gång i veckan. Dator och internet finns, så på den biten ska det inte vara några problem. Har jag aldrig haft resfeber tidigare, så har jag det nu. Ibland känns som tiden står stilla, ibland rusar dagarna på med full fart. 

Alla mina Thailandsinlägg, kommer hamna på  Samut Sakhon i menyraden här ovan. Bland länkar till höger, finns även en länk till min Youtubekanal, där jag kommer lägga upp filmat mtrl.

Skriver väl en snutt på Facebook också, att jag uppdaterat “enrostinatten”, för de som vill följa mig. Det går också att prenumerera, vilket betyder att man får ett mail när jag gjort någon uppdatering.  

Oki doki! Återkommer när det börjar närma sig och det återstår några dagar innan avresa.