Nu när vi har vintertid i Sverige, skiljer det alltså 6 timmar mellan länderna. Så när klockan är 09:00 i Sverige, är tiden här 15:00. Jag som är en nyhetsmänniska, och alltid sett nyhetsprogrammen kl. 18:00 fram t.o.m. lokala nyheterna, får det lite jobbigt. Orkar man vara uppe till 24:00 eller? Prata inte  så högt om det, men jag har möjlighet att se alla svenska kanaler utan att behöva gå till SVT Play. Men de är det alternativ jag har, om jag inte orkar vara uppe till midnatt. Då får jag se nyheterna dagen efter. Travet på lördagar, är det program jag sett live, men som sagt, det blir på kvällstid.

Ett annat “problem” är det här med SVT plays rättigheter. Alla program får nämligen inte visas utanför Sveriges gränser. Då måste man köra genom en VPN tunnel. Då “lurar” man SVT som tror att man sitter i Sverige och tittar. Finns gratis VPN men bäst är att betala per månad, om man ska få bra sändning utan att det laggar. Hittat en som fungerar bra för 49:-/månad.

Det här är ju egentligen inget världsligt problem. Värre just nu, är det med det här Coronaviruset som nu fått utbrott och sprider sig. Mycket kineser här i landet. I skrivande stund (28/1), är det visst 11 fall här i landet. Av dessa 11 är det två som ska vara kvar på sjukhuset. Vad jag förstår så är det i Hua Hin som man upptäckt dessa fall.