Klurig, konstig rubrik, eller hur?  Kanske, allt ligger i betraktarens ögon. Nu ska vi inte prata rubrik, utan om en kille som blir 5 år idag. Ploens barnbarn, Phupha har födelsedag. Eftersom han gillar actionhjältar i alla dess former, så var det inte svårt att ge en “actionhjältetårta”. Spiderman och Stålmannen på en och samma tårta. Det blev sedan ännu en tårta som blev pyntad med ljus och dinosaurier. Därefter skönsång och presentöppning. Vår actionhjältetårta hade vi beställt och så kommer de hem med den till oss. Service kan man kalla sådant för. Ja, det blev en trevlig start på den här söndagen. Dagen avslutades med middag ute, 8 vuxna och ett födelsedagsbarn. Mycket, mycket mat på bordet. Notan slutade på cirka 450 kronor. Phupha nöjd och vi nöjda.

Hoppas man kan få lägga sig ikväll med ett leende. Fotbollsderby idag mellan AIK och Djurgården. Även om det inte gott så vidare bra för gnaget, så är derby alltid ett derby. Allt kan hända. 

Klicka på en bild för större storlek och bläddra därifrån.


Bonus som inte har med Thailand att göra. 😉 Nu lämnar vi födelsedagsbarnet och fotbollssnack, och beger oss till en flygplats för ett stycke nostalgitripp. Klicka på The Airport.