Ser i ren förskräckelse (?) 🙂 att det här är mitt 70:e inlägg. Ja det heter så när man använder WordPress. Skapa nytt står det i adminpanelen. Under står det kategorier. Jag kategoriserar alla mina inlägg med Samut Sakhon. Då hamnar de på samma ställe i menyraden, som heter Samut Sakhon. Det här skriver jag bara för den som vill veta lite mer. Men också för att jag just nu, inte vet hur jag ska kunna komma framåt med det här inlägget. Att det är oerhört varmt idag, hur roligt är det att veta sådant? Ja det är riktigt, riktigt varmt. Så varmt att jag häromdagen for till vårt stora varuhus Do Home, för att leta efter en vädertermometer. Här kan man köpa allt utom elefanter, och visade det sig, vädertermometrar. Alltså, butiksdelen är 200 meter lång och 140 meter bred. Nog sjutton borde de kunna få plats med vädertermometrar. Nä, men säkert en 15 meter lång sida med bara hänglås, sådant har de plats för. Ja men använd en app för guds skull, säger någon. Visst, men jag vill veta exakt hur varmt det är i skugga och sol. Vet inte om det här heller var så intressant och veta, men nu vet ni det i alla fall. Att Do Home är 200 x 140 meter. Jag har själv mätt med en app.

Men annars är det bra här. I dessa coronatider, är det väl fortfarande som ur en Kos dagbok. Dagarna är lite same same. Idag hade vi en riktig könsmogen hankatt, som vandrade fram och tillbaka på vår murvägg som vetter mot grannen. Hos grannen satt det två katter. Granntjejen stack ut huvudet och det visade sig att de hade sju katter. Malin och Jeanette, ni ligger en bit efter. 

Skrev visst att det är bra här. Nä, så värst okej är det inte. Det är ju det här med travet och V75. Började bra igår, men sedan kommer det en häst som inte finns med i programmet, och vinner. Ja men det säger ju sig självt, inte lätt att få 7 rätt då. Skrev till en igår, att vi får nog börja med luffaschack. 

Har lärt mig ett nytt korttrick som är rätt häftigt. Ploens barnbarn älskar kortleken. Har ingen aning varför. Kan ju vara att de inte säljer kortlekar här. Jag har dock aldrig sett att de går och köpa någonstans. Och så samlar jag på glasspinnar. Behöver två till bara. Ska bygga en häftig illusion som jag såg på Youtube. 

Ja men då så. Gick ju  bra det här med mitt 70:e inlägg. Fick ju med en del vettiga saker. Har jag glömt något tro. Ska vara min gräddstuvade pytt i panna jag gjorde igår lördag. Den blev riktigt god. Grädden här, är inte som grädden i Sverige. Igår tog jag lite, lite mindre än vanligt. Och voila, där satt det. Perfekt. Till och med Ploen gav tummen upp. Men det har hon gjort varenda gång, jag gjort pytt i panna. Nu ska jag ladda batterierna inför vattning av växterna samt för fotboll med AIK på ena planhalvan. Ha det gött kära vänner.