Vad gör man en lördag, när himlen öppnade sig nu på eftermiddagen och regnet bara öser ner? Jo, man sätter sig och skriver ett inlägg som får förmedla lite av veckan som gått. Kanske inte har hänt så mycket egentligen, men lite ska man väl kunna knåpa ihop. 

Koka soppa på en spik var det ja. Så allvarligt är det inte, så vi måste göra det. Däremot så koka Ploen ihop något riktigt gott på blommor vi har i trädgården. Blommor, rikligt med socker och lite grönt som krydda. Serveras sedan i ett glas eller en skål. Dekoreras sedan med blommorna samt med några bär. Var inte alls så sött med tanke på mängden socker. 

Vi håller oss kvar i trädgården. Vattnade lite sent en kväll, då jag fick se en av våra växter vars blad såg lite vissna ut. Tidigare på dagen såg den hur pigg som helst ut. Det visade sig inte vara något fel. På kvällen drog den in årorna 😉 (bladen) när det var dags för nattvila. Hade det varit en monolog med Lindeman (Hans Alfredsson) hade han nog sagt, att den bara knäppt ihop västen med gylfen. Många av hans monologer avslutades så. Dessa herrar, Hans Alfredsson och Tage Danielsson saknar jag. Även om vi har duktiga komiker idag. 

Tillsammans med två systrar till Ploen, besökte vi en kväll Red Boardwalk Bridge. För mig mer en pir än en bro. Dryga 600 meter lång, om appen jag mätte med stämmer. Rekreationsområde med restaurang och annat, som samlar många besökare. Här låter man sig fotograferas med den röda piren, solen och havet. 

Ska avsluta med och berätta att vi fick en liten objuden gäst idag. Förutom de geckos som kommer fram under kvällen (utomhus), så smög sig en lite mus in i butiken. Så nu har jag gillrat fällan med lite korv. Hoppas den är hungrig, så vi kan släppa ut den där den hör hemma. Lika bra gick det inte för den geckos jag upptäckte, som hängde efter husväggen. Hängde där med ena bakbenet, stendöd. Hur nu detta kan vara möjligt. Plötsligt händer det tydligen bara. Vi får hoppas detsamma vad det gäller V75, som börjar om några timmar. Nu ska pengarna in på kontot. Får önska er alla som läst ända fram hit, en trevlig helg.