Jag en nyhetsmänniska, försöker hänga med så mycket som möjligt. Och det från alla håll och kanter. De stora dagstidningarna, SVT, Sveriges Radio m.fl.  I dagens mediebrus handlar mycket om Coronaviruset.  Inte ens detta inlägg, kunde undvika  ordet Coronavirus.  Hur som haver med det, så är det väldigt lätt att man missar något. Något som är riktigt bra. Behöver alltså inte handla om viruset. Även om det dominerar till största del nu.  Fick idag på lördagmorgon, tips från en f.d. arbetskollega, som delat en kulturartikel  skriven av Fredrik Backman.   Hur kunde jag missat den? Tack Maria för att du delade med dig den. Var bland det bästa jag läst på mycket, mycket länge. Kändes lite som om jag kunde skrivit den själv.   Men nu hann Fredrik före mig 🙂 Vad vill jag  nu förmedla med  detta? Jo, läs hans kulturartikel. Du kan göra det här,  Fredrik Backman: Läs inte den här texten

Ja, nu kan man väl säga att  det definitivt är mer eller mindre omöjligt att komma till Thailand från t.ex. Sverige.   Under hur lång tid, vet man aldrig. Samtidigt läser jag idag (The Thaiger), att kineserna är beredda att ut och resa igen.   Och då vill ju Thailand göra allt för att de ska komma hit. Skulle inte förvåna mig, att de inte kommer omfattas av de hårdare krav, som är ställt på övriga turister.  Detta gäller för oss svenskar nu: 

För de som stannar kvar, kan börja få problem som sagt var.  Det  jag hört, är inte p.g.a. viruset i sig, utan att flygplanen slutar gå.   Ja, vi får hoppas det ordnar sig för  de som vill åka hem.  Det vi vet idag, är en osanning imorgon.   Det är så vi har det just nu här. Och säkert i många andra länder också.