Då kan man lägga ännu en vecka bakom sig. En vecka fylld av händelser. Först att man varit här i 5 månader. Sedan kom visst en födelsedag. Och dagen efter, fredag, så fick jag min efterlängtade stämpel i mitt pass. Stämpeln som säger att jag får stanna här i ett år. Sedan måste man göra en ny ansökan. Men fram till dess, ska jag bara njuta så mycket det bara går.  

Värmen fortsätter ligga som en täcke över Samut Sakhon. Trots att det varit lite mulet i två dagar, med 34 droppar som kom i form av regn i lördags. Blixtar och åska på himlavalvet igår kväll, dock långt ifrån oss. Handlade lite igår på Big C. Självklart slank det med några rullar Mentos.    

Längtar nu till att den allsvenska fotbollen ska rulla igång igen. Man har varit utan sport länge nu. Travet i lördags, 6 rätt. Mycket nära 7 rätt. Men det är bara till och komma igen. Från trav till ingefära är steget väldigt långt. Jag vet. Men vill ändå bara få säga, att ingefäran här på marknaden, är väldigt saftig och stark. Klart mycket bättre än den man kan köpa i Sverige. För att inte tala om priset. Fortfarande runt 10-12 kronor kilot. Bathen står just nu i cirka 3,27. 

Nej, nu ska jag leta upp en fläkt och läsa lite Vardagar 3, Ulf Lundell. Får önska alla en trevlig vecka och se nu till att hålla avstånd.