Vilken underbar start det blev på den här veckan. Har tidigare berättat på FB om våra frön som vi satte i lördags, 6 september. Vi tänkte det skulle få gro till sig lite i äggplattor, men vi skulle behövt en äggplatta till. Så alla frön hamnade istället, i våra lilla jordplätt som vi fixat till. Idag när jag går ut och kikar på stället, har det redan börjat gro, och man kan se små, små gröna skott som sticker upp. Tänk att man kan bli så glad för ingenting egentligen. Nu gäller det att vårda dem ömt.

När jag står där och betraktar härligheten, ringer jag en kompis. Ser att han är vaken, så att jag inte ringer och väcker honom. Då visar det sig att han fått nytt jobb, och som förhoppningsvis ska vara bra för hans knän. Blir så jäkla glad att få höra det. Det är som med Triss, plötsligt händer det. Och speciellt i dessa tider. Så stort grattis kompis.
Ja, det var min start denna morgon och vecka. Kände att jag bara måste få dela med mig av detta. Ha en bra vecka ni också.