Ja men då är man på plats. Likaså julgranen från Clas Ohlson (Artikelnr: 44-3385-1), mp3-filer med julmusik fyller hela huset.  En liten tomte har vi också (ICA-Esplanad). Egentligen fattas det bara en sak. Snö! Men, jag är lika glad för det väder som råder här. På julafton då Kalle börjar på TV, sitter jag i en båt på floden i Bangkok och gör en rundtur och äter god mat. Ja visst, det känns lite konstigt och annorlunda, det ska villigt erkännas. Hmmm, kanske jag ska försöka få tag på en kopia av Kalla Ankas jul och köra i telefon samtidigt. 

Julklappar ska det också bli. Ja ni ser, jag har tagit med mig lite tradition hemifrån. Något vi båda två behöver, är cykelbelysning. När det blir mörkt, ja då blir det mörkt. Det fick bli cykelbelysning även det från Clas Ohlson (Artikelnr: 31-1876). 

Det som kommer bli lite svårt med, är den traditionella julmaten vi har hemma i Sverige. För att inte tala om julmusten. Men i Hua Hin, den närmaste turistorten från mig sett, där ska det visst finnas möjligheten till lite av vår julmat att inhandla. Dock tar det typ dryga två timmar att köra dit. I Bangkok ska det också finnas lite svenskvaror att handla. Men det är dyrt jmf. med hemma. Nä, jag får nog åka till IKEA någon dag och äta köttbullar. Det måste jag prova. Kanske man kan köpa lite sill där också. Annars älskar jag den Thailändska maten. Speciellt mat från hål i väggen (streetfood). Alltid nylagat, billigt och så gudomligt gott. Rejäla portioner är det också. Här i Thailand blir jag inte lika fort hungrig som hemma i Sverige. Men det har säkert med värmen och göra. 

Ja men då vet ni gott folk, att jag landat välbehållen. Hur det känns om tre månader då mitt Visa går ut, det är svårt att sia om. Den dagen den sorgen. Återkommer på juldagen med en liten rapport, över hur julafton var. Hare gött och ta hand om varandra! God Jul.

PS. Hittade Kalle Ankas Jul från 2015 till slut. DS.