Söndag idag, 12 juli. I fredags åkte vi en bit så vi kom fram till floden, där fiskebåtar ligger och lite större fartyg passerar. Vi har varit här flera gånger tidigare, men inte gått så långt. Den här gången parkerade vi bilen, och började sedan promenera utefter vattnet. Tittar man på kartan, är det som en liten udde, med floden som slingrar sig runt .

När vi snart inte såg vattnet längre, på grund av hus som skymde, öppnade sig en smal gata med hus av alla dess slag. Nybyggda blandat med gamla. Butiker där till och med folk bodde. Kikar man in i butiken, ja då tittar man också in i folks hem. Men mycket så är det här.

Mitt i alltihopa kunde det dyka upp ett litet tempel. Många smala gränder där människor bor tätt med varandra. En hel del målningar fanns det på väggar och murar. Har väl varit någon  konstvecka här i byn. Mycket fina dekorationer, på många håll. Har man inte målat på murar, har man färgsatt hela hus med olika färger. Vet inte hur långt vi gick, men nästa gång måste jag slå på min GPS. För hit vill jag åka flera gånger, och ta mer bilder. Gärna dagtid, då det troligtvis är mer rörelse här än på kvällen

Klicka på en bild för större storlek och bläddra därifrån.