Många frukostar har intagits genom åren på hotell, runt om i världen. Men jag tror frukosten på hotellet här i Phayao tar priset. Vad sägs om rissoppa? Det var de enda. På dryckessidan fanns choklad, kaffe, samt två glasburkar med små runda ”kexbiscuit”. 

Blir att köpa med sig lite frukost från 7/11 så man får något i magen imorgon måndag.

Annars har dag fem, ägnats åt tempelbesök, tre stycken. Det sista stället var ute på en ö.  Det första vi besökte, är ortens mer kända tempel. En jättestor buddha mötte en, när man kom in i templet. Jag blir lika imponerad varje gång, jag ser dessa enormt stora buddhafigurer. Utanför templet, hade man byggt upp en park föreställande helvetet. Besök två, var mer som ett friluftsmuseum. Även här väldigt vackra tempel med en enorm buddha ute i det fria.

Till det tredje stället, fick vi åka båt ut en till en ö. Tog kanske en tio minuter för mannen i akter, att ta oss dit. Nu fanns egentligen inget tempel i den bemärkelsen på ön. Däremot resterna av något som kanske en gång varit ett tempel. Det finns helgedom lite överallt i det här landet. 

 

Imorgon dag sex, åker vi vidare en bit. För att sedan typ två dagar senare, återvända hit. Men då till en resort där vi bokat in oss två nätter. Det är vad jag vet idag. Och känner jag mitt resesällskap rätt, har vi inte sett det sista templet. Fick ett tips idag på ett enormt vackert ställe, som ska vara värt ett besök. Hoppas, hoppas……