Hoppade i lopplådan (sängen) igår kväll med ett leende, vaknade imorse med ett leende. Man gör det när man vunnit ett derby i fotboll Hammarby-AIK 0-2.   

Nåväl, åter till ordningen. Vi blev en dag till här. Men imorgon fortsätter vi vår färd norrut skulle jag tro. 

Idag blev det två tempelbesök. Fantastiska tempel. Visst är det mycket samma vid alla tempel, men inget tempel och dess kringliknande byggnader, är lika någon annan. Dessutom områdena där de står, är det stora skillnader mellan.

Första templet blev Wat Nantaram. Mycket vackert område. Templet i sig, var väl inte vad man tänker sig när man hör ordet. Men det var väldigt fint inuti. Det var som ett museum där man kunde gå runt och kika på föremål. Här fanns gamla telefoner, tv-apparater, videospelare,  Och mycket annat smått och gott. Förstår inte vad all gammal teknik har med tempel och göra.
(Lägger upp mer bilder då jag kommer hem)

Vårt andra tempel för dagen, låg egentligen bara runt hörnet av det första. Här var det guld flärd kan jag lova. Templet hade golvtiljor som var 66 cm breda. Knarrade så härligt när man gick på dem. Det är mycket att kika på, så man hinner liksom inte smälta in allt man ser. Tur man tar mycket bilder. 

En lång och intensiv dag till ända. Som sagt, många nya intryck varje dag. Skönt att få avsluta dagen, på en restaurang vid vattnet och njuta av mycket god mat och smälta dagens sevärdheter.