Nu när man har ett annat yrke, egen företagare och kan styra tiden som man vill, är det kul och vara VD. Kul och få meddela att man har utökat verksamheten i företaget. Thaiskola och numera Photoshopskola. Photoshop har man ju fuskat lite med sedan tidigare, så det är ju inte helt nytt för mig, som t.ex. thaiskolan.
Finns mycket kunskap på nätet. I många år har jag varit prenumerant på Moderskeppet.se, en svenska sajt som bedriver kurser i foto. Youtube är också en källa att hämta kunskap ifrån.
Out of bounds är något jag bara sett, men inte gjort själv. Men idag blev det av. Out of Bounds är namnet på en 3D-liknande effekt där motivet ser ut att bryta sig loss ifrån bilden. Hittade en bra lektionsfilm och sedan var det bara att starta upp Photoshop. Resultatet blev ju inte hundra, men jag är nöjd ändå. Nästa gång ska jag klara det utan att titta på en film, samt vara mer noggrannare
. Dock är min arbetsplats inte den bästa för precisionsarbete. 

bil1
bil2

PS…Nästa gång kom väldigt fort. Precis som jag skulle publicera det här inlägget, så gjorde jag en out of bounds till. Den här gången med min lilla guppy, som jag hade i föregående inlägg…DS   

guppy1
guppy_2