Törs man byta V75 mot akvariefiskar? Fick en rejäl vinst igår den 29 augusti. Har tre andelar och fick totalt 5 kronor. Räcker kanske till en liten guppy om inte annat. Men å andra sidan, tänk om det smäller redan nästa vecka för V75-gänget? Då står man där med en lite glasburk, och en ensam guppy simmandes runt, runt. Nä, man får nog var med i gänget ett tag till, i med- och motvind. Farligt och sluta nu. 

Som jag meddelade på facebook i veckan, så var det ju bara en tidsfråga, då dagen  kom och jag blev utbytt mot en kaktus.  Men med lite övertalning och  mutor, så bytte vi plats jag och kaktusen.  

Ploen
IMG_6261

Nu ska jag beklaga mig lite samtidigt  som jag ropar efter lite hjälp.  Om nu någon hjälp finns att  finna.  Vad är då problemet?  Jo det ska jag nu berätta.  Lånar e-böcker från biblioteket i Sundsvall.  Just nu är jag såld på Maria Wern.  Om  Anna Jansson nu bara  hade skrivit fem böcker om Maria Wern, ja då skulle det här inte vara något problem.  Men vad är då problemet? Kom till sak någon gång.  Ja, ja, jag ska. Ta det lite lugnt. 

IMG_6263

Jag läser dessa böcker ganska snabbt. Problemet är att man bara får låna max fem e-böcker under 28 dagar. Begränsningen beror på budget. Tragiskt att  det ska vara dyrare med e-bok. Om jag har förstått saken rätt, kan det bli en förlustaffär att låna ut e-böcker för biblioteket. Förlagen vill ha så bra betalt. Hur det är med tal- och ljudböcker vet jag inte. Dock gillar jag inte det formatet.  Har nog lite svårt att bara koncentrera mig på en sak. Somnar man dessutom, är det svårt och veta vilken sida man var på. Ha, ha, ha. Vill helst ha en bok i handen. Men som läget är nu, så fungerar e-böcker bra. 
Finns det någon annan hjälp att få i det här tro? Eller är det bara två saker som gäller, köp eller acceptera fem böcker på 28 dagar? En del andra e-böcker har jag köpt, men det blir ju pengar även för mig i slutändan.

Nej gött folk. Nu är det snart dags för vattenslangen att bekänna färg. Halvåtta thaitid, är det fotboll som gäller. AIK-Häcken. Ha en bra vecka som kommer och gör inget tok nu bara. Over and out!