Thaiskolan (länk till tidigare inlägg) går bra. Lär mig ett nytt ord varje dag. Det som kan vara lite klurigt, är uttalen. Men men, man ska inte ge upp.

Igår onsdag 12 augusti, var vi på bröllopsmiddag redan vid lunchtid. En kompis till Ploen gifte sig. Uppdukade bord under partytält på gatan. Mycket folk som det brukar vara. Kan bero på all mat som serveras. Gratis är gott. Det är bara och äta och dricka hur mycket man vill. Undrar hur många som sedan körde hem, med alkohol i kroppen? Gratis är gott skrev jag. Det kostar att ha ett party av detta slag. Men oftast får man igen pengarna, genom gåvor man ger brudparet. Man ger ett kuvert med pengar i. Såg några som kom med både paket och kuvert. Vet inte hur mycket Ploen stoppade ner i vårt kuvert. Lika bra det kanske. 😉 Ploen är ekonomisk, så jag litar på henne. Bjöd även upp till dans med en härlig kvinna. Man måste få bjuda till lite. Jobbade troligtvis på Ikea. I alla fall om man får tro på den T-shirt hon bar. Att jag nog gjorde hennes dag, är sådant som ger guldglans åt livet.  

 

 Som jag tidigare har berättat, har grannen sju katter. Detta vet en hankatt om, som då och då stryker förbi. Nu i veckan har han varit här vid ett flertal gånger. Och det hörs, kan jag lova. Nog för man hört kärlekskranka hankatter tidigare, men det här är något utöver det vanliga. Ska se om jag kan spela in när han sätter igång. Går man ut till honom, så är han så otroligt kelig. Man ser hur han verkligen njuter när man kliar han på pälsen. Ser frisk ut, så det går nog ingen nöd på honom. Ska vara kattdamerna då som ignorerar han.

PS…När man talar om trollen, så dyker precis kissen upp utanför. Redigerade ihop en liten filmsnutt med vår vän…DS

 

Fick idag paket från Sverige. Har skickat efter lite grejer från min huvudleverantör Clas Ohlson. De kan man lita på. Det som inte finns här i landet, ja det finns hos Classes. Fick även med lite godis. Bl.a. Gott och Blandat. Känns som julafton. Tack till Stefan och Pasi för hjälpen.

Snart slut på den här veckan. Regnat har det gjort nu i flera dagar. Startar oftast på em. eller kväll. Vilket är okej, så man inte behöver sitta inne hela dagen. Behöver inte ut med vattenslangen i alla fall. Ska idag bygga upp mitt luftslott, inför morgondagens V75. Nu är det vår tur att ha Fru Fortuna på vår sida. Såg att det ska bli varmt i Sverige till helgen. Bara passa på och njuta. Med det, önskar jag alla en trevlig helg. Over and out.

Klicka på en bild för större storlek och bläddra därifrån.