Idag den 25 oktober, är det bröllopsfest på vår gata. Det är tydligen en av de största distributörerna av bläckfisk här i Thailand, som gifter bort sin son. Ceremonin är hemma här på gatan, sedan blir det fest i någon hyrd lokal inne i stan. Hur som haver. Jag går ut och filmar när det kommer en stor  kortege, bil med dunkande musik, och gäster med gåvor gåendes bakom bilen. Ser då hur en thailändare går in i butiken. Tänker väl att han ska låna toaletten. När jag filmat klart, går jag in för att äta frukost. Då säger Ploen att det är en svensk här. Va, jag såg ju att det var en thailändare som gick in. Och mycket riktigt hade han dessutom lånat toaletten. När han så kommer ut, så säger killen, tack så mycket på engelska. You are welcome säger jag. Då säger Ploen något till honom, han vänder sig om och säger, ah är du svensk. Det visar sig att han kom från Stockholm. Samma här sa jag. Det hörs säger han. Dessutom är han AIK:are. Nu bor han i norra delen av Thailand med sin familj. Säljer, distribuerar tydligen fisk där uppe. Nu sitter ett stort gäng här i shopen, istället för att vara på bröllopet. Barn har ammats och det har varit full rulle på gänget här. Riktigt kul faktiskt. Ja, ibland är världen bra liten. Filmen jag tog på kortegen, kommer nästa lördag. Den får ni inte missa då.